Skip to content

Unde Gasim o Masina de Inghetata Buna?

“Ești sigur că nu vrei să ridic un tort de la magazin masini de inghetata second hand?” Cer în vârstă de douăzeci și cinci de ani, fiul meu la telefon. El a whines ca un bătrân de trei ani. “Încerci să mă vorbesc din ea în fiecare an, mamă. Vreau să-mi facă o crema tort de gheață de ziua mea. Vreau un tort de ciocolată mentă cip masini de inghetata second hand. Le-am spus toți băieții din trupa cît de mare e. Hai mama! ”

A spus tuturor prietenilor săi. Am crezut că sa terminat cu petreceri aniversare cu prietenii lui când era de zece, dar se pare că nu.

În această zi și de vârstă, se pare că doar greșit pentru a face o casă masini de inghetata second hand tort. Există prăjituri frumos decorate în secțiunea frigorifice de la magazin alimentar, să nu mai vorbim în masini de inghetata second hand salon locale. Îmi dau seama că face de gheață tort crema de ziua lui este mai mult despre retrăind copilăria lui (l-am făcut prăjituri cu cremă de gheață, deoarece el a fost de doi ani), și Îmi amintesc de copt și de congelare o crema de tort de gheață vulcan că prietenii lui au vorbit despre de ani de zile . El a fost atât de mândru de asta tort. (Nu de mama lui, de tort.)

inghetata-8

“Cum mulți prieteni vin, Jake?” Îl întreb, știind foarte bine că el este de gând să-mi spună ceva de genul nu stiu, mama. Poți face suficient pentru douăzeci?

A fost ușor de a face un tort de douăzeci de băieți sa confruntat pistruiați mici cu douăzeci de perechi de adidași-murdărie ciuruit în casă când era copil. Acesta a fost nici o problema de-a face cu douăzeci de mâini mici, care ascund de douăzeci de boogers pic sub partea de sus masuta de cafea în loc de a folosi un Kleenex. Douăzeci de pungi de cadouri mici pline de păianjeni din plastic și Jolly Fermierii. Și douăzeci de cadouri care au făcut Jake atât de entuziasmat încât a trebuit să ruleze la baie la fiecare cincisprezece minute. Ahhh, acestea au fost de zile.

Un tort de douăzeci înseamnă astăzi două prăjituri în congelator. Acest lucru presupune soțul meu a lua toate bucatariile Lean, pâine congelată ovăz, cotlet de porc, și ceva gri și păros, și încercând să le chestii în frigider suplimentar în clădirea afară. (Stii frigider suplimentar + Se numește Extra Frigider, deoarece costă în plus treizeci de dolari pe lună pe factura electric, astfel el poate stoca două sase pachete de magazin alimentar regim alimentar marca sifon, o sticlă goală de muștar și două jumătăți de sticle de ketchup).

Luăm tot din congelator pentru a se potrivi prăjituri ziua de naștere humungous pentru Jake. Petrecere de ziua lui este seara, așa că acest lucru necesită aperitive, de asemenea. Am ridica zece kilograme de aripi de bivol pentru trupa, și un alt cinci pentru populare regulat. Soțul meu se duce la Costco și purveys cantități masive de chips-uri și sifon. El vine, de asemenea, acasă, cu un set audio cinci CD-uri de Ioan Denver. “Este pentru Jake.” Văd prin minciuna lui cu care se confruntă chel. “Jake nu-i place Ioan Denver.” El zâmbește și ia wrap psihiatru pe anii CD. “El nu? Ei bine, cred că va trebui să asculte de ei, atunci. Urăsc doar deșeuri.” (Cred că a uitat despre Extra Frigider.)

Deci, tort este gata, aperitive sunt la locul lor, soda este refrigerare, și există grămezi și grămezi de chips-uri și salsa pe masă. Familia începe să sosească și moară în jurul în timp ce Ioan Denver joacă în fundal.

Apoi am auzit intoarce impotriva-tell poveste. Ne uităm pe fereastră și urmăriți ca criminal in serie van-grund gri trage în sus. Cu un pic de loveste și înșelare, ușa laterală duba se deschide și în afara rostogoleste Jake. (Portiera șoferului nu a lucrat de la Marea Wal Mart * Parcare Incident de ’06.) Apoi spectacol real van începe să mimeze capacitatea unei mașini clovn; membru al trupei după membru al trupei apare cu un fel de instrument în mână. Van pur și simplu nu arata suficient de mare pentru a le ține toate. Da, Jake are dreptate. Există douăzeci de ei, și toate sunt îndreaptă spre ușă. (Cu excepția celui care se oprește de copac mea arțar și începe să “apă”, se. El trebuie să fie baterist.)

Douăzeci de perechi de adidași Converse murdare, douăzeci ghimpat sus, multi-colorate păr-DOS (sau păr-Interdicții +, în funcție de modul în care te uiți la el, cred că +), și douăzeci de utilaje bizare pe care cred ca surorile lor ar trebui să fie poartă. Trebuie să clipească, deoarece la acel moment văd pe Jake și prietenii lui ca un copil de zece ani din nou. Pur și simplu se întâmplă că aceste tinerilor in varsta de zece ani mananca șarjelor mai multe și sunt o mulțime mai tare.

“Hei Doamna M”, strigă prieten pe tot parcursul vieții lui Jake, Sam. “Ai face unul dintre minunat prăjituri cu cremă de gheață?”

“Nu, Sam, am făcut doi.”

“Chiar pe” el răspunde ocazional ca el beelines singur cu mine pentru dip ferma si Fritos.

Până la sfârșitul noapte, casa a transformat într-un loc de deșeuri umplut cu plăci uns-dip hârtie, pungi goale cip, și suficient de cutii de suc din aluminiu pentru a construi o Toyota. Există, de asemenea chips-uri distrus în covorul, și Mohawks Droopy pe aceste căpetenii viitoare ale industriei. Mi se pare, de asemenea, o amuzant sa vezi băieții ascultă John Denver cu tata lui Jake. Jake fapt arata interesat de ceea ce soțul meu spune. Cred că le place de fapt John Denver.

Trupa nu este așa de rău; cântă și joacă o versiune punk-reggae-fuziune a multi ani de Jake. Și, după cum partidul lichidarea, Jake a venit la mine și mi-a dat o îmbrățișare mare. “Mulțumesc Mama pentru a face tortul meu. Și mulțumesc pentru a lăsa trupa veni, de asemenea. Ești un mare mama.”

Totul a fost meritat până la anul viitor.

Ice Cream Tort de bucate

2 cutii de mix tort (orice aromă)

2 până la 3 recipiente de Whip cool

1 galon de masini de inghetata second hand într-o cutie dreptunghi (orice aromă)

2 până la 3 cutii de glazură (orice aromă)

Asigurați prăjituri ca regia pe centru, utilizați două 9 x 12 oale pentru a coace prăjituri. Să prăjituri se răcească. Pune una dintre prajiturile pe o foaie de folie acoperit cu cookie. Deschide caseta de inghetata complet, astfel încât să aveți o cărămidă de masini de inghetata second hand și felie cărămidă în 6 chiar felii. Pe partea de sus a primei tort, pune fiecare felie masini de inghetata second hand pe partea de sus a tort, unul lângă altul, astfel încât să acopere întreaga partea de sus a tort și prindeți fiecare felie în următoarea astfel încât să aibă un strat solid de masini de inghetata second hand. Apoi, să ia o jumătate de o cutie de glazura și a întins-o peste crema de gheață uniform. Incearca sa faci glazura repede, deoarece inghetata va începe să se topească. Apoi, utilizați una dintre dvs. Bice cool și răspândirea jumătate recipientul pe partea de sus a glazura și se distribuie uniform. Acum, ia de-al doilea tort dumneavoastră, și pune-l pe partea de sus a / glazura / stratul Whip cool masini de inghetata second hand. Acoperire în Saran folie și stick-l în congelator timp de o oră.

După congelare timp de o oră să ia tort afară și îngheț complet tot tortul. După glazura tort, a pus un strat gros frumos întreagă de cool Whip peste glazura ca și în cazul biciul cool este glazura. Apoi pune din nou în congelator timp de opt ore.

Când vă servi, scoate tort din congelator aproximativ 15 minute înainte de tranșare.

Acest tort va servi 12-24 de persoane, în funcție de modul în care felie piesele, sau cât de mare trupa este!

Published inStiri

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *